Begović u dobro poznatom dresu!

Šta čeka bh. golmana?

Begović u dobro poznatom dresu!

A. Čaušević

Asmir Begović bi se početkom sljedeće sedmice trebao pojaviti na reprezentativnom okupljanju uoči utakmica Lige nacija protiv Italije i Poljske. 

Begović je prošle sezone bio na posudbama u Qarabagu i Milanu, a prije nekoliko dana je obukao njemu dobro poznat dres.

Naime, iskusni Trebinjac se pojavio na okupljanju Bournemoutha jer je još uvijek ugovorom vezan za klub koji će se predstojeće sezone takmičiti u Championshipu.

Begovićev ugovor s Trešnjicama je validan do ljeta 2021. godine, ali teško je vjerovati da će povratnik u bh. reprezentaciju ostati član sada već bivšeg člana Premierhipsa.

Milan je već počeo raditi na tome da Begovića ponovo dovede na posudbu, dok 33-godišnjaka u svojim redovima želi vidjeti i niz klubova iz Turske.

Top Komentari

sport1
Sretno lave. Sportski pozdrav
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi