Begoviću, ne vjeruj Ivanoviću

Loše partije kapitena Chelseaja

Begoviću, ne vjeruj Ivanoviću

Dž. Mrakić

Prije četiri dana u okviru drugog kola grupe G lige prvaka Chelsea je poražen 2:1 na gostovanju kod Porta.

Jedina svijetla tačka Plavaca bio je naš Asmir Begović koji je u nekoliko navrata odlično intervenisao i spasio svoj tim katastrofe u Portugalu.

Najviše se, po zna koji put, kritikuje kapiten Chelseaja Branislav Ivanović koji je pružio još jednu lošu partiju u dresu aktuelnog prvaka Engleske. Projekat 442oons.com u sklopu animacija ismijava zbivanja na nogometnim terenima, a ovaj put donosi video u kojima su glavne uloge Ospina, Szczesny, Casillas, ali i Begović u društvu Branislava Ivanovića.

Saznajte razlog zašto je Begović primio drugi gol u Portugalu i pogledajte zanimljiv dijalog između srbijanskog internacionalca i reprezentativnog čuvara mreže Bosne i Hercegovine. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.