Behram: Drago mi je što smo odigrali jako dobru utakmicu

Fudbaler Veleža nakon duela sa Shakhtyorom

Behram: Drago mi je što smo odigrali jako dobru utakmicu

Velež je danas odigrao svoju prvu kontrolnu utakmicu na pripremama u Antaliji. Mostarci su remizirali sa bjeloruskim Shaktyorom, rezultatom 1:1.

Kratak komentar utakmice za SportSport.ba je dao prvotimac Veleža Seid Behram.

"Znali smo kakva nas ekipa očekuje, ovih dana smo ih analizirali i vidjeli da su jako agresivna ekipa koja ide jako na svaku loptu... Tako da smo se probali prilagoditi njihovom stilu igre i mislim da smo dobro odgovorili na taj zadatak", izjavio je Behram, pa nastavio:

"Najbitnije je da u ovim utakmicama nema povreda, drago mi je da su momci odigrali jako dobru utakmicu i da smo pokazali da se možemo nositi sa svim ekipama".

Mogu li ovakve utakmice protiv jakih evropskih timova dati dodatno samopouzdanje pred nastavak sezone?

"Naravno, kada odigrate dobru utakmicu sa ekipom kao što je ova, da možete očekivati dobre rezultate i u našoj Premijer ligi", poručio je prvotimac Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Imaju li navijači Veleža razloga za optimizam pred drugi dio sezone?

"Moje mišljenje je da trebamo ići iz utakmice u utakmicu, gledati da idemo na pobjedu. Pa sad, ako Bog da, ako postignemo nešto više biće dobro...", poručio je Behram.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi