Behram nakon teške povrede: Vjerujem da je sve ovo Božja volja i prihvatit ću to

Ponovo ga čeka duga pauza

Behram nakon teške povrede: Vjerujem da je sve ovo Božja volja i prihvatit ću to

Seid Behram, 22-godišnji vezni igrač mostarskog FK Velež, u posljednje vrijeme je sve osim miljenik sreće

Po treći put u posljednjih godinu i pol ovaj nogometaš je doživio težu ozljedu, a ovaj put Behramu je upitna i cijela predstojeća sezona u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Ne znam što pametno da kažem osim da sam jako razočaran i da mi je sve ovo teško palo. Pred početak drugog dijela prvenstva, trening pred utakmicu sa Zvijezdom, ozlijedio sam koljeno na treningu. Pregledi su ustanovili da se tada nije radilo o težoj ozljedi i da operacija neće biti potrebna. Ipak, evo prije desetak dana na jednom treningu sam napravio neugodan pokret prilikom kojega sam odmah bio svjestan da je nešto 'otišlo'. Pregled je pokazao da se radi o rupturi prednjeg križnog ligamenta, kao i rupturi meniskusa", rekao je veznjak Rođenih za SportSport.ba i dodao.

"Ono što je sad ispred mene je šest do devet mjeseci oporavka. Vjerujem da je sve ovo Božja volja i prihvatit ću to, te opet krenuti jako i uporno te dati sve od sebe da se vratim na teren".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Behram je svojevremeno važio za jednog od najtalentiranijih nogometaša u našoj zemlji, a u Evertonu zadovoljio ukuse tadašnjeg prvog trenera Roberta Martineza, no do suradnje nije došlo zbog nepremostivih problema s radnom dozvolom.

U svakom slučaju, težak izazov je pred mladim Behramom, no poznavajući njegovu volju i radnu etiku ne treba sumnjati da će ovaj momak opet istrčati na teren i pokazati koliko vrijedi.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
SEIDE zelim ti brz oporavak.Bog je tako odlučio a sad sabur i oporavak.
6 3
Penderinos
Jel to onaj iz brentforda
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi