Beitar će sutra imati podršku svojih 50-ak navijača

Izraelci trenirali na Bilinom polju

Beitar će sutra imati podršku svojih 50-ak navijača

Dino Kurbegović
Teme:

Nogometaši Beitar Jerusalema večeras su na Bilinom polju odradili jedini trening uoči sutrašnje utakmice prvog pretkola Evropske lige protiv tuzlanske Slobode.

Izraelci u utakmicu ulaze kao blagi favoriti, njihov godišnji budžet je preko 12 miliona KM što je tri puta više nego budžet tuzlanske Slobode. Beitar je prošlu sezonu u Izraelu završio na trećoj poziciji što je svakako uspjeh za ovu ekipu.

Beitar u svojoj ekipi ima nekoliko tamnoputih igrača, koji daju dodatni kvalitet ekipi, a sutra se očekuje da igraju ofanzivno i za gol više. U  razgovoru s kolegama novinarima iz Izraela, koji je nekoliko došlo u Zenicu, sutra će Beitar na Bilinom polju bodriti grupa od 50-tak navijača Beitara.

Sigurno da se sutra na Bilinom polju očekuje jedna otvorena utakmica, s dosta nadmetanja kako na terenu, tako i na tribinama, gdje će biti smješteni najvatreniji navijači Slobode i Beitara.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nadamo se da će ovu utakmicu pratiti i veći broj gledalaca, jer ne igraju se svaki dan Evropske klupske utakmice u Zenici, a ni navijači Slobode ne gledaju svoju ekipu često u Evropi, tako da se nadamo pristojnoj posjećenosti u sutrašnjoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi