Fudbaleri bordo tima

Bekić i Mihojević složni: Maksimalnim pristupom do pobjede

Osim trenera Dženana Uščuplića, na press konferenciji su se medijima obratili i prvotimci FK Sarajevo Amer Bekić i Marko Mihojević.

“Ne očekujem laganu utakmicu, jer je Drina neugodan protivnik, što se moglo vidjeti prošle sezone. Moramo ući maksimalno skoncentrisano u utakmicu kako bismo pobijedili. Ići ćemo od utakmice do utakmice i pokušat ćemo ostvariti pobjedu na startu Zaboravili smo Lech i svi očekujemo pobjedu protiv Drine", istakao je Amer Bekić, veznjak FK Sarajevo.

Sličnog je mišljenja i defanzivac Marko Mihojević, kojem će biti posebno zahtjevan posao izboriti se za minutažu u konkurenciji Barbarića, Stepanova, Tatomirovića...

“Pokušat ćemo ući maksimalno jako u utakmicu i doći do pobjede u duelu sa Drinom. Što se mene tiče, konkurencija na mojoj poziciji je veoma jaka. Barbarić i Stepanov su igrači s bogatim internacionalnim iskustvom i od njih se mnogo može naučiti. Šef će odlučiti ko će igrati, a na meni je da se borim i trudim”, zaključio je mladi stoper Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.