Bekić: Nema opuštanja protiv Metalleghea

Lijevi bek Sarajeva za SportSport.ba.

Bekić: Nema opuštanja protiv Metalleghea

S. Mlaćo

Nakon pobjede nad Mladosti DK (4:3), sve misli igrača Sarajeva okrenute su prema nedjeljnom gostovanju Metallegheu u susretu 17. kola BH Telecom Premijer lige.

Sarajevo je u pobjedničkoj formi, ali opreza ne nedostaje, s obzirom da je upravo tim iz Jajca bordo momcima nanio jedini domaći poraz.

"U dobroj smo formi i nadam se da ćemo nastaviti naš uspješan niz protiv Metalleghea. Oni su nas pobijedili jedini na Koševu i sigurno je da nas očekuje jedna teška utakmica, ali ne smije doći do opuštanja i želimo ostvariti pobjedu. Popravili smo efikasnost u našoj ekipi, u posljednjim sedmicama igramo dobro, a ja se lično osjećam dobro i jedva čekam utakmicu", ističe za SportSport.ba lijevi bočni  Sarajeva Almir Bekić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bekić je zbog tri žuta kartona propustio duel sa Mladosti DK., a prethodno je bila i reprezentativna pauza, pa nam je ovaj 27-godišnji fudbaler priznao da jedva čeka utakmicu na Piroti i da je dodatno motivisan. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi