Potvrđeni prenosi i termini utakmica 17. kola Premijer lige

Četiri utakmice u prenosima

Potvrđeni prenosi i termini utakmica 17. kola Premijer lige

Midhat Šljivak

Četiri utakmice 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine gledatelji će moći posmatrati putem TV ekrana.

Dva meča će biti prenošena na Moja TV platformi. Jedna od utakmica je derbi kola iz Mostara gdje igraju Zrinjski i Željezničar od 14 sati, dok će u nedjelju od 13 sati, Moja TV prenositi i gostovanje Sarajeva na Piroti protiv Metalleghea.

Kamere Arena Sport televizije biće u subotu u Bijeljini, gdje će Radnik ugostiti Vitez, dok će BHRT od 13 sati, također u subotu, prenositi duel Čelika i Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

termin meč televizija
Subota 13:00 Čelik - Sloboda BHRT
Subota 13:00 Radnik - Vitez Arena Sport
Subota 14:00 Zrinjski - Željezničar Moja TV
Nedjelja 13:00 Metalleghe - Sarajevo Moja TV

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi