Bekić: Nisam mogao imati bolji debi

Zaigrao u bh. dresu

Bekić: Nisam mogao imati bolji debi

E. Škorić

Almir Bekić imao je danas priliku da debituje u dresu bh. reprezentacije.

Nogometaš Sarajeva je protiv Japana u finalu Kirin kupa dobio šansu i kaže da je to jedan od najboljih dana u njegovom životu.

"Nisam mogao imati bolji i ljepši debi. Igrali smo u jednoj fantastičnoj atmosferi i smatram da smo zasluženo osvojili trofej. Zahvalan sam selektoru na ukazanom povjerenju i ponosan sam zbog prvog nastupa u dresu BiH", rekao je Bekić za SportSport.ba, dodavši:

"Za mene je ovo velika motivacija za daljni rad. Želim još puno ovakvih utakmica, a to je svakako najbolja nagrada za moj trud kroz čitavu karijeru".

Podsjećamo, pogocima Milana Đurića naš nacionalni tim je napravio preokret i stigao do 2:1 pobjede, a samim tim i do prvog trofeja u svojoj historiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi