Šehić: Novi igrači su pokazali kako se bori za dres BiH

Bh. golman za SportSport.ba

Šehić: Novi igrači su pokazali kako se bori za dres BiH

Endin Čaušević

Bh. reprezentacija danas je osvojila svoj prvi trofej u historiji.

Naša ekipa danas je slavila u finalu Kirin kupa protiv Japana sa 2:1. Oba gola za BiH postigao je Milan Đurić koji je izabran za najboljeg igrača turnira. Nekoliko sjajnih odbrana u današnjoj utakmici imao je Ibrahim Šehić koji je iz Japana govorio za SportSport.ba.

"Sretan sam zbog novih igrača što su došli i pokazali kako se bori za dres Bosne i Hercegovine. Izgledali smo kao pravi tim na terenu, svako je dao svoj doprinos i na najbolji mogući način pokazali su da se može računati na njih u budućnosti", rekao je Šehić, te dodao:

"Momci zaslužuju sve pohvale, dali smo maksimom i stigla je nagrada na kraju. Sada idemo svi na odmor i nadam se da ćemo još puno puta slaviti svi skupa svejedno ko bude igrao".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi