Bekić: Potvrdili smo kvalitet

Zrinjski na krilima mladog napadača savladao Zvijezdu

Bekić: Potvrdili smo kvalitet

Amer Bekić polako opravdava epitet velikog pojačanja Zrinjskog. Nekadašnji napadač Slobode donio je sinoć pobjedu Plemićima nada gradačačkom Zvijezdom sa dva gola i asistencijom.

Nakon poraza od Olimpica u Mostaru, Zrinjski je uvezao dva dobra rezultata. Plemići su odigrali 3:3 na Grbavici protiv Željezničara, a sinoć su Pod Bijelim Brijegom savladali Zvijezdu iz Gradačca sa 4:1.

"Imamo dobru ekipu. Trebalo nam je malo vremena da se dignemo. Sa ovom pobjedom nad Zvijezdom potvrdili smo svoj kvalitet. Protiv Olimpica bio je samo loš dan i nadam se da nam se to neće ponoviti. Sinoć smo zasluženo slavili. Zvijezda je u nekim trenucima izgledala opasno, a to je i rezultiralo golom", rekao je Bekić za SportSport.ba, dodavši:

"Ova pobjeda nam puno znači zbog samih nas, trenera i navijača koji nas bodre u svakoj utakmici. Ovim putem bih se zahvalio našim vjernim Ultrasima. Svaka im čast. Oni su naš 12. igrač".

"Zadovoljan sam svojom formom, jer sam u četiri utakmice postigao tri gola i dva puta asistirao. Puno mi znače ova dva gola. Mislim da je ovo samo početak i nadam se ako Bog da u nastavku prvenstva da ću biti još bolji. Za mene nema pauze, danas idem na okupljanje mlade reprezentacije", dodao je mladi napadač Plemića.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.