Bekić: Španija je favorit, ali nema predaje

Optimizam među Zmajićima

Bekić: Španija je favorit, ali nema predaje

Mladi Zmajevi u četvrtak u večernjim satima igraju važnu kvalifikacijsku utakmicu protiv odgovarajuće selekcije Španije.

Solidno izdanje u porazu od Furije i trijumf nad Albancima vratili su dobru atmosferu među izabranike Vlade Jagodića koji se potajno nadaju uspjehu i na predstojećoj utakmici.

„Kazati neke velike riječi u najavi pred Španiju bilo bi suludo. Bit će teško, u to nema sumnje jer protivnik je apsolutni favorit, ali ni mi nismo bez aduta i šansi. Ne ulazimo u meč sa bijelom zastavom nikada, pa ni protiv najjačih među koje spada i Španija,“ kaže napadač mlade reprezentacije Amer Bekić.

„Jedanaest Španaca protiv isto toliko Bosanaca i Hercegovaca, nema predaje, vjerujemo u sebe i svoj kvalitet, u podršku sa tribina Bilinog polja, pa ako hoćete i u iznenađenje,“ dodao je Bekić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti