Pred sutrašnji meč s Lokomotivom

Bekić: Svaki igrač se treba boriti za svoje mjesto

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbaleri Sarajeva jutros su odradili novi trening na pripremama u Antaliji pred početak proljetnog dijela sezone u Premijer ligi BiH.

Klub s Koševa već nekoliko dana nalazi se u Antaliji gdje se priprema za početak drugog dijela sezone. Kao i prethodnih dana igrači bordo kluba odradili su jutarnji trening, a nakon treninga za SportSport.ba govorio je Almir Bekić.

"Dosta dobro nam prolaze ove pripreme, atmosfera nam je odlična i svi zajedno to držimo. Treninzi prolaze veoma dobro, bitno je da nema povrijeđenih igrača i svi konkurišemo za tim. Svaki igrač se mora boriti za svoje mjesto", rekao je Bekić na početku razgovora.

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju svoju prvu pripremnu utakmicu, a protivnik će im biti Lokomotiv iz Taškenta.

"Čeka nas kvalitetan protivnik, možda smo tu negdje u rangu sa njima, ali teren će pokazati sve nedostatke i svaki igrač teba dati maksimum. Rezultat nam je u drugom planu, bitno je da mi odradimo to kako treba", dodao je igrač Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O šansama FK Sarajevo za titulu prvaka Bosne i Hercegovine, Bekić kaže:

"Igramo od utakmice do utakmice. Imali smo zaostatak od 11 bodova i to smo stigli. U fudbalu je sve moguće i nastojati ćemo da igramo na oba fronta pa ćemo vidjeti dokle ćemo dogurati", zaključio je Bekić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi