Bekić: Teško nam je pao taj nesretni gol

Zrinjski na Piroti u posljedjim trenucima ispustio pobjedu

Bekić: Teško nam je pao taj nesretni gol

Amer Bekić, mladi napadač, odmah je u prvom kolu Premijer lige pokazao da će biti veliko pojačanje za Zrinjski. Postigao je jučer jedan pogodak u remiju protiv Travnika na Piroti. Bekić je zatresao mrežu Travničana za 1:1. Plemići su poslije došli i u vodstvo, međutim ispustili su ga u  posljednjim trenucima utakmice, a Vezirima bod je donio Bešlija.

"Svima nam je teško zbog tog nesretnog gola u 91. minuti, ali šta je tu je. Travnik je tvrda ekipa i niko neće proći lako s njima. Ono što je dobro za nas, nismo izgubili utakmicu i da su ovi golovi plod naše dobre igre. Nadam se da će ubuduće biti još bolje", rekao je Bekić za SportSport.ba, dodavši:

"Drago mi je zbog gola. Bila je to lijepa akcija po lijevoj strani kada je moj saigrač šutirao na gol. Lopta je išla pored gola, ali ja sam je uspio poslati u mrežu. Nadam se da ću u ovoj sezoni često postizati golove i da će mi to postati navika".

Mladi napadač Zrinjskog ponovo je dobio poziv selektora mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine. Još uvijek nije debitovao za naš U-21 nacionalni tim, a očekuje da će se to desiti u Nikšiću 10. augusta protiv Crne Gore.

"Crnu Goru ne poznajem baš puno, ali sigurno su dobar tim. Naravno u toj utakmici očekujem pobjedu i da ako Bog da taj niz nastavimo u kvalifikacijama protiv Bjelorusije u septembru. Još nisam debitovao za U-21 reprezentaciju, a nadam se da će se to desiti protiv Crne Gore", dodao je za kraj mladi napadač Plemića.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.