Bekić zbog povrede pauzira najmanje tri sedmice

Fudbaler Sarajeva na poštedi

Bekić zbog povrede pauzira najmanje tri sedmice

Fudbaleri Sarajeva trenutno se nalaze na ljetnim pripremama u Sloveniji.

Kako bi se što bolje spremili za narednu sezonu, kao i za nastupe u evropskim takmičenjima, fudbaleri Sarajeva otputovali su u Sloveniju gdje imaju izvanredne uslove za rad.

Put Slovenije zajedno s ostalim igračima nije krenuo Almir Bekić, koji će, prema riječima člana medicinskog tima Sarajeva Ismara Hadžibajrića, pauzirati najmanje tri sedmice.

"Stanje u igračkom kadru nakon prvih treninga na pripremama je zadovoljavajuće. Bekić je zbog povrede uključen u program terapija i na poštedi je od treninga najmanje tri sedmice", rekao je Hadžibajrić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvotimci Sarajeva će u Rogaškoj Slatini (SLO), gdje ekipa obavlja pripreme, odigrati tri prijateljske utakmice. U ponedjeljak 25.6. protivnik će biti Rabotnički, u četvrtak 28.6. na rasporedu je meč protiv Radničkog iz Niša dok je posljednja utakmica planirana za nedjelju 1.7. protiv Voždovca.

Povratak u Sarajevo planiran je 2.7.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi