Novi fudbaler Sarajeva

Bekić: Želim se izboriti za mjesto u prvih jedanaest

Novi fudbaler Sarajeva Almir Bekić obratio se danas prisutnim uoči prozivke bordo tima.

"Drago mi je što sam novi član FK Sarajevo, a sada je na meni da što bolje odradim pripreme i da se dokažem na terenu. Pauza je bila kratka ali smo se uspjeli odmoriti. Iskreno jedva čekam prvu utakmicu na Koševu", rekao je Bekić i dodao:

"Dosta igrača poznajem, s nekima sam i igrao. Sigurno je da je jaka konkurencija i da su svi igrači kvalitetni. Sigurno predstavljam pojačanje i želim se izboriti za prvih jedanaest".

Sarajevu predstoji nastup u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

"Ne priželjkujem nikoga posebnog u Ligi prvaka. Vidjet ćemo koga ćemo izvući, a mislim da se možemo nositi sa svakom ekipom. Naše je da se pripremimo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bekić smatra da je Sarajevo prvi favorit za osvajanje titule u narednoj sezoni, a kao konkurente vidi dva kluba iz Hercegovine.

"Mi smo prvi favoriti. Osim nas, tu su Zrinjski i Široki Brijeg", zaključio je Almir Bekić, novi fudbaler Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.