Uoči početka priprema

Uščuplić: Još nam stoper treba, a za protivnika bih Videoton

Edmir Škorić

Dženan Uščuplić bi za protivnika u Ligi prvaka želio mađarski Videoton.

Uščuplić je preuzeo bordo tim u drugom mandatu krajem prošle sezone, te je odveo Sarajevo do titule. Ukazano mu je povjerenje i u novoj sezoni će sjediti na klupi tima s Koševa.

“Hvala svima na ukazanom povjerenju. Jedva čekam sutrašnji dan i početak priprema za utakmice Lige prvaka”, kazao je danas Uščuplić, koji smatra da je neophodan još jedan stoper.

“Mislim da nam, osim stopera kojeg tražimo, više niko ne treba”.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Protivnik na početku kvalifikacija za Ligu prvaka?

“Nemam posebnu želju. Ipak, kada bih birao to bi bila ekipa sa ovih prostora, pa bih možda izabrao Videoton. Razlog? Putni troškovi”, naveo je Uščuplić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.