Bekrić: Fenomenalno mi je u Koreji

Samir Bekrić, bivši veznjak FK Željezničara, u intervjuu za naš portal govori o timu sa Grbavice, odlasku u Južnu Koreju, svojim igrama u Incheonu, reprezentaciji, Idolu nacije...

"Da mi je neko rekao ranije da ću da igram u Koreji rekao bih mu 'nisi normalan, gdje ću tamo da idem'. Sve se to jako brzo dogodilo, nakon osvojene titule sa Željezničarom. Taj period na Grbavici nikada neću zaboraviti. Željo mi je dao mnogo toga. Titulu sam proslavljao sa navijačima, kojima se ovom prilikom moram zahvaliti", rekao je, između ostalog, Samir Bekrić u razgovoru za SportSport.ba/Kanal 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.