Bekrić: Možemo još bolje, ali zadovoljni smo

Remi Slobode u Mostaru

Bekrić: Možemo još bolje, ali zadovoljni smo

S. Mlaćo

Velež je danas remizirao protiv Slobode 2:2.

Rođeni su dva puta vodili, no na kraju bod ide u Tuzlu. Svoje viđenje susreta za SportSport.ba dao je vezista Tuzlaka Samir Bekrić, autor prvog pogotka za svoj tim na današnjem meču.

"Što se tiče same utakmice, ušli smo loše, primili gol našom krivicom, ali se brzo vratili. Na kraju možemo biti zadovoljni, ovo je neugodno gostovanje. Nismo bili na nivou, no zadovoljni smo", kazao je Bekrić.

"Igrači su pali psihički, ali i fizički. Polako se vraćamo, a momci su trenutno na 50 posto. Nadam se da će u narednim utakmicama biti bolje".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi