Bekrić na korak od Anzhija!

Sutra putuje za Moskvu

Bekrić na korak od Anzhija!

Edmir Škorić

Nekadašnji igrač Željezničara, Samir Bekrić, na korak je do ruskog Anzhija, što je potvrdio i u razgovoru za naš portal, naglasivši kako već sutra putuje za Moskvu.

Bekrić se odmara u našoj državi, sutra će po vizu u Sarajevo, te bude li sve po planu, otputovat će u Moskvu kako bi se našao sa čelnim ljudima Anzhija iz Makhachkale . Inače, podsjetimo da je do ove zime nosio dres južnokorejskog Inchona.

"Nalazim se na odmoru u Bosni i Hercegovini, a već sutra putujem za Moskvu gdje ću se sastati sa čelnim ljudima Anzhija, te ćemo tamo po svemu sudeći dogovoriti saradnju", kazao je Bekrić za SportSport.ba, dodavši:

"Poslali su mi vizu i sutra u Sarajevo dolazim po nju, potom odmah letim za Moskvu. Mislim da će to biti jedan veliki iskorak u mojoj karijeri, jer je Anzhi odlučio stvoriti respektabilnu ekipu. Dovoljno je samo reći da je sa ovim ruskim klubom ugovor potpisao i slavni Roberto Carlos. Dakle, sutra putujem na dogovor i gotovo sigurno ću potpisati ugovor s ovim klubom".

Interesantno, kazahstanski Tobol našeg je internacionalca već predstavio na službenoj internet stranici?!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.