Bekrić: Ni djecu nije lako pobijediti, a kamoli Velež

Nema opuštanja u Željezničaru

Bekrić: Ni djecu nije lako pobijediti, a kamoli Velež

Pred fudbalerima Željezničara za vikend je utakmica 20. kola BH Telecom Premijer lige BiH protiv Veleža.

Mostarski klub se trenutno nalazi na samom dnu premijerligaške tabele i već je prežaljen, međutim da u Željezničaru ne očekuju nimalo lagano utakmicu potvrdio je za SportSport.ba iskusni veznjak Samir Bekrić.

"Svi znamo šta nas očekuje. Neće biti nimalo lako igrati protiv Veleža, iako je posljednji na tabeli, a vjerujte da danas lagano ne možete pobijediti ni djecu", kazao je 31-godišnji Samir Bekrić i potom dodao: 

"Uvjeren sam da se Velež neće predati. Radi se o klubu koji posjeduje mlađe i iskusnije igrače u svojim redovima, tako da ćemo morati dati svoj maksimum ako želimo ostvariti pobjedu", istakao je.

Bekrić, koji se u Željezničar vratio u januarskom prijelaznom roku, nije pretjerano zadovoljan svojim nastupom u prošlosedmičnom susretu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Teško je bilo zaista, ali na svu sreću na kraju smo uspjeli dobiti Široki Brijeg sa tih 2:0. Ja općenito svojom partijom nisam pretjerano zadovoljan, može to puno bolje i vjerujem da ćemo svi kolektivno raditi na tome da napredujemo iz utakmice u utakmicu. Gol? Doprinio je mom samopouzdanju", riječi su Bekrića na kraju razgovora za SportSport.ba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije