Bekrić: Nije bilo lako, no pobjeda je najbitnija

Plavi stigli do četvrtog trijumfa

Bekrić: Nije bilo lako, no pobjeda je najbitnija

Adnan Beganović

Aktuelni bosanskohercegovački prvak, sarajevski Željezničar, i nakon pet kola ne zna za poraz. Naime, sinoć su Plavi na Grbavici sa 2:0 savladali Slaviju.

Iako su uoči duela sa Slavijom zbog stomačnih tegoba više bili na infuziji nego na treningu, izabranici Amara Osima sinoć su zasluženo slavili.

"Pobjeda je najbitnija. Nakon što gotovo cijelu sedmicu faktički nismo ni trenirali došli smo do tri boda i doista sam zbog toga presretan. Nije bilo lako, što zbog naših već poznatih problema, što zbog kvalitete Slavije, no uspjeli smo slaviti", za SportSport.ba je istakao Samir Bekrić.

Veznjak Željezničara smatra da je pitanje pobjednika trebalo biti odlučeno u prvom dijelu.

"Trebali smo zabiti još koji gol u prvom dijelu, ali nismo imali sreće. U drugom poluvremenu smo malo pali, što je i razumljivo, ali na našu sreću Slavija nije iskoristila svoje prilike. Bilo je teško igrati jer nedostajalo nam je snage, svježine, no opet su nam navijači dali dodatnu snagu i zbog toga im hvala od srca. Nakon pet kola imamo 13 bodova i sada ćemo mirni dočekati duel sa Zrinjskim", zaključio je Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.