Bekrić odbio Rijeku!

Došla nova ponuda iz Izraela

Bekrić odbio Rijeku!

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački vezni fudbaler, Samir Bekrić, prije nekoliko trenutaka i definitivno je odbio ponudu Rijeke, što je potvrdio i za SportSport.ba.

Čelnici Rijeke, kao i šef struke ovog hrvatskog kluba Ivo Ištuk željeli su Bekrića gledati u bijelom dresu, no pojačanje u veznom redu morat će tražiti negdje drugo.

"Odbio sam Rijeku, ta priča je za mene završena", iz Rovinja je za SportSport.ba istakao Bekrić.

"Predsjednik Robert Komen i trener Ivo Ištuk bili su jako konkretni tako da sam im jako zahvalan. Učinili su sve kako bi me doveli, ponudili vrhunske uslove za naše prilike, no odlučio sam da im se zahvalim. Rijeka je veliki klub, grad je prelijep i želim im sve najbolje u nastavku sezone", dodao je Bekrić.

Međutim, još uvijek nije sigurno da li če Bekrić u nastavku sezone ponovo obući plavi dres, jer je došla ponuda jednog izraelskog kluba.

"Dobio sam ponudu iz Izraela. Prvu sam dobio, jer nisam bio zadovoljan uslovima, pa us poslali drugu puno bolju. Još ništa ne znam. Iskreno, moja želja je Željo. Ovih dana razgovarat ću sa Osimom i vidjeti šta je najbolje i konačno donijeti odluku", rekao je Bekrić za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.