Bekrić: Okrećemo se derbiju, to je posebna utakmica

Kapiten Plavih za SportSport.ba

Bekrić: Okrećemo se derbiju, to je posebna utakmica

D. Vejo

Nogometaši Željezničara u susretu 8. kola Lige za prvaka remizirali su u Krupi sa Krupom (1:1), te tako dodatno zakomplikovali borbu za prvo mjesto.

Željo je poveo u 29. minuti preko kapitena Samira Bekrića, ali domaći se nisu predavali i uspjeli su doći do boda. Nakon utakmice Bekrić je dao svoj komentar za SportSport.ba.

"Dobro smo otvorili utakmicu i postigli pogodak na vrijeme. Međutim, u drugom poluvremenu domaćin je pokazao da je jedna kvalitetna ekipa i da se dobro snalazi po ovakvom vremenu i terenu. Okrećemo se derbiju, to je jedna posebna utakmica za sve nas. Nadam se da uz dobru i kvalitetnu igru možemo stići do pobjede", jasan je bio Bekrić.

Željezničar je još uvijek lider na tabeli, te ima 60 osvojenih bodova, a drugoplasirani Zrinjski 58, a na trećem mjestu je Sarajevo sa 56.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi