Bekrić: Sa Tobolom sam u Antaliji

Naš igrač i dalje u staroj sredini

Bekrić: Sa Tobolom sam u Antaliji

Nekadašnji igrač šampionskog Željezničara a sada standardni prvotimac Tobola iz Kazahstana Samir Bekrić, kao da je uvijek top tema svih nogometnih razgovora, pogotovo u "Dolini ćupova". Da li je na probi u Turskoj, najnovije je pitanje koje se pojavilo ovih dana vezano za ovog igrača.

Velikih 112 nastupa za tim sa Grbavice kao da nije smanjilo apetite svih onih koji su uživali u igrama ovoga "spielmachera" - ili provjerenog all-round igrača. Upravo zbog njih kontaktirali smo Bekrića da bi smo utvrdili šta se tačno događa u igračevoj karijeri. 

Interesantno, zatekli smo ga upravo u Turskoj. 

"Zaista se nalazim u Turskoj, ali nisam nigdje na probi. Nisam niti u Istanbulu, već sam sa Tobolom na pripremama u Antaliji", rekao je Bekrić za SportSport.ba te odmah dodao i ovo.

"Iskreno da vam kažem, mnogi bi me doveli, mnogi pitaju za moje usluge, ali za sad niko neće platiti koliko vrijedim i koliko tražim. Trenutno sam u fazi pregovora i velike su šanse da pređem u jedan dobar klub-naravno, ako sve strane budu zadovoljne."

"Uglavnom, nisam ni na kakvim probama. Ovdje u Antalyji sam sa svojim klubom i tu smo do kraja mjeseca. Nakon četiri slobodna dana idemo na Kipar. Prvenstvo počinje prve sedmice u martu", zaključuje Bekrić te za kraj napominje.

"Vežu me za mnoge klubove, ali je pitanje da li te sredine mogu ispoštovati  ugovor kakav imam u Tobolu. Odlazim samo u slučaju ekstra ponude."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.