Bekrić se uskoro priključuje pripremama Slobode?

Nezvanično saznajemo

Bekrić se uskoro priključuje pripremama Slobode? · Saznajemo

Kako sada stvari stoje čini se da će se vezni fudbaler Samir Bekrić uskoro priključiti pripremama Slobode u Antaliji. 

Podsjetimo, Bekrić jučer nije otputovao sa ostatkom ekipe u ovo tursko odmaralište jer klub prema njemu nije izmirio dugovanja.

Ipak, kako SportSport.ba nesužbeno saznaje, ovaj problem je danas rješen i Bekrić će se vrlo brzo pridružiti ostalim saigračima u Antaliji.

Za razliku od njega iskusni defanzivac Perica Ivetić bar za sada se neće priključiti pripremama i ostat će u Tuzli samostalno trenirati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, osim njih dvojice, na pripreme nisu otputovali ni Almir Bekić i Irfan Fejzić. Bekić je povrijeđen dok je Fejzić u Tuzli ostao zbog bolesti.

Sloboda se nakon prvog dijela sezone nalazi na 10. poziciji u Premijer ligi BiH sa 17 osvojenih bodova. U prvom kolu drugog dijela sezone igrat će protiv Mladosti na domaćem terenu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi