Bekrić: Zrinjski je veliki klub, radujem se saradnji sa Sliškovićem

Iskusni vezista govorio za SportSport.ba

Bekrić: Zrinjski je veliki klub, radujem se saradnji sa Sliškovićem

S. Mlaćo

Samir Bekrić danas je postao novi član HŠK Zrinjski Mostar. Iskusni vezista potpisao je ugovor na godinu i pol dana, te će danas odmah odraditi i prvi trening sa Plemićima koji su definitivno dobili veliko pojačanje za drugi dio sezone.

Bekrić se u zimskom prelaznom roku sporazumno razišao sa Željeznčarom, klubom s kojim je osvojio čak četiri trofeja, a sada će sa Mostarcima pokušati odbraniti titulu prvaka Premijer lige BiH.

Odmah nakon potpisao ugovora Bekrić je govorio za SportSport.ba.
"Drago mi je što sam došao u veliki, gospodski klub kao što je Zrinjski. Hvala svima u klubu, posebno gospodinu Šulenti koji me oduševio. Dat ću sve od sebe da pomognem u ispunjenu ambicija kluba, a znam da Zrinjski ima kvalitetnu ekipu koja uvijek ima visoke ambicije", kazao je Bekrić te dodao.

"Bilo je tu još mnogo ponuda nakon razlaza sa Željezničarom, ali Zrinjski je bio najkorektniji i zaista imam samo riječi hvale. Drago mi je što ću imati priliku raditi sa Blažom Sliškovićem i ostalima trenerima u stručnom štabu".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi