Belgijanci slobodno hodaju gradom i uživaju u čarima Zenice

Očekuje se sjajna atmosfera na Bilinom polju

Belgijanci slobodno hodaju gradom i uživaju u čarima Zenice

Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija BiH večeras na stadionu Bilino polje dočekuje selekciju Belgije u derbiju naše grupe, a ova utakmica bi mogla dosta toga odlučiti kada su u pitanju ove dvije reprezentacije.

Kako smo jučer pisali veliko je interesovanje medija iz Belgije za ovu utakmicu, tako da je u Zenicu doputovalo 50 novinara iz ove zemlje, od kojih je polovica već bila u Zenici, kada smo prije nekoliko godina igrali također sa Belgijom u grupi.

Osim novinara iz Belgije, večeras se na sjevernoj strani stadiona Bilino polje očekuje dolazak oko 500 navijača iz ove zemlje, a neki od njih su već doputovali u Zenicu, te slobodno hodaju gradom i uživaju u lijepom vremenu, te se druže sa Zeničanima u ugostiteljskim objektima u gradu.

Nema sumnje da nas večeras očekuje sjajna atmosfera koju će sigurno prirediti navijači obje selekcije, a nadamo se da će naši reprezentativci slaviti i obradovati cijelu naciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.