Bellamy se želi vratiti u Cardiff

Napadač želi biti uz porodicu

Bellamy se želi vratiti u Cardiff

Liverpoolov 33-godišnji napadač Craig Bellamy iskazao je želju za povratkom u Cardiff City, jer želi u zalasku karijere biti uz porodicu u tom gradu.

Bellamy je rođen u Cardiffu, te je u sezoni 2010/11 već igrao u klubu iz svog rodnog grada, na posudbi iz Manchester Cityja. U ljeto 2011. godine krenuo je u svoj drugi mandat u Liverpoolu, te je prošle sezone bio jedan od rijetkih koji je mogao zadovoljiti navijače ''redsa'' u vrlo razočaravajućoj sezoni.

 

Velški reprezentativac koji je nastupao za reprezentaciju Velike Britanije na Olimpijskim igrama u Londonu, iskazao je želju za povratkom u Cardiff City iz obiteljskih razloga, za što novi menadžer Liverpoola Brendan Rodgers ima razumijevanja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Razgovarali smo i sa Craigom i sa Cardiffom. Craig je veliki navijač Liverpoola, ali ja razumijem njegovu situaciju. Ima 33 godine, cijeli život je putovao po zemlji i sada se želi skrasiti kod kuće. Ako postignemo dogovor s Cardiffom, poželjet ćemo mu sve najbolje i krenuti naprijed", poručio je Rodgers.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.