Bellerin: Ne vidim sebe u drugom klubu

Španac sretan u Arsenalu

Bellerin: Ne vidim sebe u drugom klubu

Španski defanzivac Hector Bellerin izjavio je da nema namjeru u skorije vrijeme da napušta Arsenal.

Bellerin je na Emirates dospio u ljeto 2011. godine nakon što je prošao omladinsku školu Barcelone, a za njegovo dovođenje za londonski klub se ispostavilo kao pravi potez i Španac je danas standardan izbor u sastavu. 

"Ove godine sam vidio da je moj dom u Engleskoj i u Arsenalu. Živim već dugo u Engleskoj sa svojom porodicom i veoma sam sretan u Londonu. Moj klub je Arsenal i ne vidim sebe u drugom klubu", izjavio je Bellerin i potom se osvrnuo na bivši klub.

"Za mene je Barcelona bila klub u kojem sam odrastao i oduvijek sam sanjao da zaigram na Camp Nou. To mi se i ostvarilo, ali ne u dresu Barcelone."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovom 21-godišnjem fudbaleru ugovor sa Arsenalom važi do 2019. godine, a u proteklom periodu bio je na meti Bayerna, Manchester Cityja...

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti