Dizdarević: U dresu s državnim grbom dajete sve od sebe, tako će biti i u subotu
Foto: N/FSBiH

Golman bh. tima

Dizdarević: U dresu s državnim grbom dajete sve od sebe, tako će biti i u subotu

E. Ganibegović

Rano jutros po centralnoevropskom vremenu Zmajevi su odradili još jedan trening u Los Angelesu.

Za zvaničnu stranicu N/FSBiH govorio je golman bh. tima Belmin Dizdarević.

"Maksimalno se spremamo za meč sa Amerikom. Sve je na veoma visokom nivou i sretan sam što imam priliku da osjetim kako se radi u „A“ timu. Nakon nastupa za omladinske selekcije ovo je velika stvar za mene i ponosan sam što sam dio svega ovoga", rekao je Dizdarević te se potom osvrnuo na predstojeću utakmicu:

"Iako selekcija SAD-a nije nikad nastupila sa igračima koje su sad pozvali, nema sumnje da se radi o kvalitetnoj selekciji. Njihovo takmičenje je kvalitetno i sigurno da imaju veliki izbor dobrih igrača. S druge strane mi imamo dosta vjere u naše mogućnosti. Iskoristili smo ovo vrijeme da se dobro upoznamo i ne sumnjam da će svaki od nas dati sve od sebe da opravda ukazano povjerenje. U dresu sa državnim grbom jednostavno uvijek dajete maksimum i tako će biti u subotu u susretu sa Amerikom."

Podsjetimo, utakmica SAD - BiH na rasporedu je, prema centralnoevropskom vremenu, u noći sa subote na nedjelju u 02:00.

Promo

Top Komentari

enko
Apsurd,nemam niista protiv momka ali kovacevic je trebao biti pozvan.ovdje se radi o talu,ne samo za ovog decka,vec za sve sto su pozvani.vico,selektor,miske ,menadjeri.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi