Ben Arfa dotakao novo dno: Ne putuje na pripremni turnir
Foto: EPA

Francuz svoje nezadovoljstvo izrazio na Instagramu

Ben Arfa dotakao novo dno: Ne putuje na pripremni turnir

Čini se da za Hatema Ben Arfu nema više mjesta u PSG-u, a kao potvrda stiže vijest da je izostavljen sa spiska putnika na pripremni turnir u SAD-u.

Naime, francuski klub će otputovati u SAD gdje će učestvovati na Međunarodnom Kupu šampiona, ali Ben Arfa i Grzegorz Krychowiak neće biti među putnicima na ovaj turnir.

Nakon što je saznao da se neće pridružiti ostatku ekipe u Americi, Ben Arfa je, očigledno uznemiren ovom činjenicom, na svom Instagramu objavio video na kojem se može vidjeti izjava slavnog američkog aktiviste Martina Luthera Kinga u kojoj se naglašava termin "nepravda".

Ben Arfa je svojevremeno bio ljubimac navijača Newcastle Uniteda, ali je 2015. godine posuđen Hullu. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kako u Hullu nije pružao dobre partije, Newcastle je odlučio prekinuti saradnju sa Ben Arfom 2015. godine, ali je on ipak uspio podsjetiti na stare dane igrama u francuskoj Nici.

Njegove dobre igre u Nici su dovele do bogatog transfera u PSG prošle godine, ipak od tada Ben Arfina forma, ali i karijera ponovo kreću silaznom putanjom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi