Ben Arfa je čarobnjak, a to je dokazao i večeras

Sjajni potezi igrača Rennesa

Ben Arfa je čarobnjak, a to je dokazao i večeras

E. Čaušević

Fudbaleri Monaca plasirali su se u polufinale francuskog Liga kupa nakon što su poslije penala bili bolji od Rennesa.

Nakon regularnog dijela utakmice rezultat je bio 1:1, a Monaco je poslije penala prošao dalje. Ipak, gledali smo veliku borbu u penalima i čak 11 serija u kojim su domaći imali više sreće.

Međutim, utakmicu je obilježio nevjerovatni Hatem Ben Arfa koji se dolaskom u Rennes vratio u staru formu. U 30. minuti kada su gosti poveli sa 0:1 Ben Arfa je napravio dar-mar u odbrani domaćih i uposlio Bourigeauda koji je pogodio mrežu Monaca.

Top Komentari

daca
Steta sto ne igra u velikom klubu....Ne bi se mnogi od njega vidjeli Potpisujem
13 1
RodjeniRA
I sta je ovdje posebo? Vela havle digose ga na nebesa frajer napravio fintu sto vecina igraca iz Vrbanjuse bolje odradi...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi