Ben Arfa možda nije najbolji igrač svijeta, ali koliko njih može postići ovakav gol?

Majstor ostaje majstor

Ben Arfa možda nije najbolji igrač svijeta, ali koliko njih može postići ovakav gol?

Fudbaleri Rennesa jučer su gostovali kod Angersa u okviru francuske Ligue 1 te su tom prilikom osvojili jedan bod jer se meč završio rezultatom 3:3.

Jedan od najraspoloženijih na terenu bio je vjerovatno i najpoznatiji igrač na utakmici Hatem Ben Arfa koji je postigao dva pogotka, a prvi je bio posebno impresivan.

Dobro je poznatzo da Ben Arfa djeluje kao jedan od najboljih igrača svijeta kada ima svoj dan, samo je problem što nema konstantnost da tako odigra svaki meč.

Pravi primjer kakav je majstor desio se upravo kada je postigao prvi gol svog tima. Primio je loptu na centru, obrukao pola postave domaće ekipe, dodao do Nianga, koji mu vraća kasnije loptu, a Ben Arfa pogađa za vodstvo.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi