Ben Arfa ne igra protiv Anžija

Newcastle oslabljen

Ben Arfa ne igra protiv Anžija

Edmir Škorić

Uzvratnu utakmicu osmine finala Europa lige između Newcastlea i Anžija propsutit će krilni igrač engleske momčadi Hatem Ben Arfa.

Ben Arfa je zaigrao u prvoj utakmici protiv Anžija, te se činilo da je njegova povreda zadnje loše prošlost. Međutim, ubrzo je obnovio povredu...

 

"Raspoloženje u momčadi je dobro, a jedino ga kvari obnovljena povreda Ben Arfe i nećemo ovaj put riskirati", rekao je menadžer Svraka Alan Pardew. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

Podsjećamo da nije bilo pobjednika u provm susretu Newcastlea i Anžija, u čijem dresu odnedavno nastupa i bh. reprezentativac Emir Spahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti