Ben Arfa pola godine bio bez kluba, a sada se vratio na veliku scenu

Potpisao za Lille

Ben Arfa pola godine bio bez kluba, a sada se vratio na veliku scenu · Zvanično

E. Čaušević

Hatem Ben Arfa danas je zvanično potpisao ugovor sa Lilleom.

Ben Arfa je na kraju prošle sezone napustio Bordeaux i nije uspio pronaći novi angažman pred početan ove sezone.

Ovaj 34-godišnji veznjak bio je bez kluba čak pola godine, ali je sada konačno uspio ponovo da se skrasi, te ćemo ga gledati u dresu Lillea do kraja ove sezone.

Lille je na zvaničnoj stranici potvrdio da je Ben Arfa potpisao ugovor s ovim klubom do kraja ove sezone uz opciju da isti produži na još godinu dana.

[twitter]https://twitter.com/losclive/status/1483782543174520838[/twitter]

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ben Arfa je svojevremeno bio jedan od najvećih potencijala u Francuskoj, ali nije uspio da do kraja iskoristi svoj neupitan talenat.

Najbolje partije pružao je u dresu Newcastlea, a odličan je bio i kada je nastupao za NIcu prije nekoliko godina. Da li će se Ben Arfa uspjeti ponovo vratiti u pravu formu ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi