Ben Arfa polupao lončiće: Ligue 1 je bolja od La Lige

I dalje bez kluba

Ben Arfa polupao lončiće: Ligue 1 je bolja od La Lige

E. Čaušević

Francuski fudbaler Hatem Ben Arfa ponovo je bez kluba nakon što je nedavno istekao njegov ugovor s Valladolidom.

Ben Arfa je u Valladolid stigao početkom ove godine, ali se nije previše naigrao u španskom klubu. Odlučio je da napusti Valladolid, te je ponovo bez kluba i čeka priliku za novi angažman.

Dok čeka pravu ponudu Ben Arfa trenutno gostuje na francuskim televizijama kao stručni komentator. Večeras je "briljirao" na Telefootu i postao hit na društvenim mrežama jer je rekao da je Ligue 1 bolja od La Lige.

"Igrao sam u La Ligi i siguran sam da je Ligue 1 bolja od španske lige. U Španiji vrhunski klubovi koji je jako malo pokrivaju sve ostale", poručio je Ben Arfa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

[twitter]https://twitter.com/telefoot_chaine/status/1305207224718045184[/twitter]

Top Komentari

MaDaj
Realno gledajući ništa loše nije rekao... mada mislim da su obe lige K .. liga u kojoj caruje 1-2 tima nemoze biti zanimljiva.. da ne spominjem financijske načine na koju se ti timovi guraju... u spaniji barca i Real dižu vise love na TV prava nego recimo Liverpool i city u engleskoj... dok 3-4 mjesto u La ligi imaju manja primanja od TV prava nego zadnji tim u EPL.
3 1
NodzeRM
Sevilla.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti