Reprezentativac Engleske iznenada otišao kući i nema se namjeru vraćati u Katar!

Napustio je trening bazu svoje reprezentacije

Reprezentativac Engleske iznenada otišao kući i nema se namjeru vraćati u Katar!

Esmer Oštraković

Reprezentacija Engleske izborila je prolaz u osminu finala Svjetskog prvenstva koje se igra u Kataru, a njihov protivnik biti će selekcija Senegala.

Jedan od nogometaša koji je otputovao u Katar je i Ben White koji nije upisao minute na Svjetskom prvenstvu, a obzirom na sve što se desilo, neće ih ni upisati.

Naime, White je imao problema sa povredom, te je propustio otvaranje Svjetskog prvenstva, ali nakon toga nije igrao ni naredne dvije utakmice.

Engleski savez je potvrdio da je Ben White napustio trening reprezentacije, te da se vratio kući u Englesku iz privatnih razloga.

"Ben White napustio je trening bazu Engleske u Al Wakrahu i vratio se kući u Englesku. Razlog je privatne prirode. Nogometaš Arsenala se neće vraćati u Katar i neće biti u sastavu do kraja Svjetskog prvenstva. Molimo da se poštuje privatnost nogometaša u ovim trenucima", stoji u objavi reprezentacije Engleske.

Ubrzo nakon što su sve potvrdili na stranici engleskog saveza, oglasili su se i iz njegovog kluba, Arsenala.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Svi smo uz tebe, Ben", kratko su napisali na zvaničnom Twitter nalogu Arsenala.

Nikome nije jasno šta se desilo jer se sve desilo iznenada, ali očekujemo da će engleski novinari ubrzo pronaći odgovore oko svega što se desilo sa defanzivcem Arsenala i reprezentacije Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi