Bendtner mijenja Džeku u Wolfsburgu?

Vukovi traže novog napadača

Bendtner mijenja Džeku u Wolfsburgu?

Engleski mediji navode kako je Wolfsburg zainteresovan za Arsenalovog napadača Nicklasa Bendtnara, koji bi na Volkswagen Areni trebao zamijeniti našeg Edina Džeku.

Wolfsburg na tržištu traži novog napadača, nakon što su nedavno Manchester Cityju prodali Edina Džeku za nevjerovatnih 27 miliona funti.

Prema pisanju engleskih medija, Steve McClaren je odlučio da pokuša dovesti Bendtnera koji se bori za mjesto u prvom timu Topnika.

Navodno, Arsene Wenger ne bi želio pustiti 23-godišnjeg napadača u januraskom prelaznom roku. No, ponuda od 12 miliona funti bi mogla biti dovoljna da se Danac na ljeto preseli u grad automobila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije