Benitez: Ne spavam zbog Reala, odlazim kući u tri ujutro

Želi ostvariti zacrtane ciljeve

Benitez: Ne spavam zbog Reala, odlazim kući u tri ujutro

Real Madrid sutra će na domaćem terenu ugostiti Malagu u okviru šestog kola Primere, a tim povodom kraljevski klub je održao konferenciju za medije.

Tamošnjim novinarima utakmica nije bilo toliko interesantna, koliko je ustvari vrijeme koje je Rafael Benitez posvetio u svom dosadašnjem radu u Realu.

"Došao sam u Valdebebas u 8.30 ujutro, a zbog nekih stvari sam otišao doma sljedeći dan u 3 ujutro. A onda sam sljedeće ujutro bio tamo u 8. Ali to mi je posao i volim ga. Valdebebas je spektakularan."

Beniteza veseli dobra forma Benzeme, a osvrnuo se i na Ronalda. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Benzema proživljava slatke trenutke. Što se tiče Ronalda, on ne uživa toliko. Nisam mu dao imperativ koliko bi golova trebao zabiti i siguran sam da će ih biti mnogo u narednom periodu", riječi su Beniteza.

Za utakmicu protiv Malage neće konkurisati Pepe i Sergio Ramos, a u završnoj fazi oporavka još su James Rodrigez, Gareth Bale i Danilo. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.