Benitez neće preživjeti nezadovoljstvo Realovih zvijezda

Broji zadnje sate na klupi Reala

Benitez neće preživjeti nezadovoljstvo Realovih zvijezda

Edmir Škorić

Rafael Benitez nema dobar odnos s igračima Real Madrida i zato bi mogao postati bivši trener.

Benitez je u Realu naslijedio Carla Ancelottija, no od prvog dana nema dobar odnos s igračima, a sada je sve bliže njegov kraj na Santiago Bernabeu.

U zadnjoj utakmici u 2015. godini Real dočekuje Sociedad i na toj utakmici vjerovatno na klupi Kraljeva neće biti španskog stručnjaka.

Radio stanica Cadena SER uvijek ima 'informacije iz prve ruke', pa je tako objavila u srijedu da su igrači zatražili od uprave kluba i predsjednika Florentina Pereza da otpuste Beniteza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Realovim igračima ne odgovara Benitezov sistem igre, njegov način rada i sada ga se žele što prije riješiti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.