Benitez predstavljen u Napoliju: Želim izgraditi veliki tim

Benitez predstavljen u Napoliju: Želim izgraditi veliki tim

Midhat Šljivak

Rafael Benitez, predstavljen je danas kao novi trener ekipe Napolija.

Španski stručnjak je na klupi viceprvaka Italije zamijenio Waltera Mazzarrija, koji je preuzeo Inter, a danas je novinarima otkrio svoje ambicije sa klubom.

"Želimo izgraditi veliki i jak tim. Za mene su svi igrači važni, Hamšik pravi razliku. Nadam se da će Cavani ostati. Nismo još razgovarali na tu temu, ali nadam se da ću računati na njega. Sretan sam što sam ovdje, imamo velike ambcije i želimo izgraditi veliki tim", rekao je Benitez.

Benitez će u svakom slučaju u narednoj sezoni imati tim koji može ići na visoke domete, a da li će to iskoristi ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.