)
Benitez: Ronaldo nas je nosio do pobjede

Real Madrid savladao ekipu Sociedada

Benitez: Ronaldo nas je nosio do pobjede

Endin Čaušević

Menadžer Real Madrida Rafael Benitez kazao je da je Cristiano Ronaldo najzaslužniji za večerašnju pobjedu protiv Real Sociedada.

Real Madrid savladao je u okviru 17. kola španske Primere Sociedad sa 3:1, a dva gola postigao je Ronaldo. Portugalac je na utakmici uspio da promaši penal, ali je do kraja utakmice vodio tim do pobjede.

"Ne osjećam pritisak, dok god pobjeđujemo dobro je. Sada sam se već okrenuo narednoj utakmici. Danas su se igrači ujedinili i čestitam im, a Ronaldo je bio njihov lider na terenu i vodio nas do pobjede", rekao je Benitez.

Trener kraljevske ekipe dodao je da je sada najvažnije da njegova ekipa nastavi pobjeđivati, te da napokon Real ide u pravom smjeru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti