Benitez sprema zadnju ponudu za Jovetića
Foto: EPA

Svrake u potrazi za napadačem

Benitez sprema zadnju ponudu za Jovetića

Newcastle se uspio praviti u Premier ligu, ali start ove ekipe u novoj sezoni najelitnijeg ranga takmčenja u Engleskoj sigurno ne može zadovoljiti stratega Svraka, Rafu Beniteza.

Naime, Newcastle je u prva dva kola zabilježio dva poraza, od Tottenhama i Huddersfielda, a da pritom nije uspio postići niti jedan gol, pa je Benitez sada u žurbi da pronađe kvalitetnog napadača za svoju ekipu.

Poznato je da je Benitezova velika želja fudbaler Intera, Stevan Jovetić, ali su Nerazzurri do sada odbijali sve ponude Newcastlea, ipak, prema pisanjima italijanskih medija, Benitez sprema zadnju ponudu za crnogorskog fudbalera.

Inter je Jovetićevu cijenu postavio na 17 miliona eura, pa se očekuje da će i ponuda Newcastlea biti slična, iako još uvijek nije poznata tačna cifra koju će Svrake ponuditi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Jovetićeva velika želja je i povratak u Sevillu, klub u kojem je prošle sezone boravio na posudbi, ali iako je postojala želja Andalužana da otkupa njegov ugovor, još uvijek nije došlo do ovakvog razvoja situacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi