Benitez strahuje zbog Torresa
Fernando Torres

Chelsea traži zvijezdu

Benitez strahuje zbog Torresa

Trener Liverpoola Rafael Benitez strahuje da bi ovog ljeta mogao izgubiti Fernanda Torresa koji bi mogao završiti u Chelseau.

Prema navodima britanskih medija, Chelsea sprema ponudu u visini od 60 miliona funti za ovog sjajnog reprezentativca Španije, a trener Redsa Benitez strahuje da bi uprava kluba mogla prihvatiti ponudu, s obzirom na tešku finansijsku situaciju na Anfieldu.

Chelsea se nalazi u očajničkom pohodu na transfer-tržište, želeći da na Stamford Bridge ove sezone dovede barem jednu veliku zvijezdu. Vlasnik londonskog kluba Roman Abramovič bijesan je što su propali pregovori oko Kake, Davida Ville i Zlatana Ibrahimovića, pa je naložio svojim skautima i osoblju da nađu zvijezdu koja bi došla u Chelsea.

Fernando Torres ima do 2013. godine važeći ugovor sa Liverpoolom i biće porebna zaista astronomska ponuda da se ovaj španski reprezentativac rastane od Anfielda.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.