Benitez zadovoljan stavom ekipe
Foto:EPA

Minimalno savladali Granadu

Benitez zadovoljan stavom ekipe

S. Bošković

Rafael Benitez rekao je da nije zabrinut zbog zvižduka na Santiago Bernabeu za vrijeme utakmice Real Madrida i Granade (1:0).

Real Madrid se mučio da probije odbranu protivnika, a pobjedu je Kraljevima donio Karim Benzema nakon deset minuta igre u drugom dijelu.

Iako su promašili nekoliko 100% šansi, Benitez kaže da je zadovoljan predstavom na terenu.

"Kad se utakmica završila otišao sam do svlačionice i bio sam veoma sretan sa mojim timom. Ostvarili smo dobar rezultat u teškom meču", istakao je Benitez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Znamo da smo igrali dobro i pobijedili, ali kad meč ne ide kako želite, pobjeđivanje i gledanje na utakmicu pozitivno može pomoći timu", dodao je Benitez.

Real se trenutačno nalazi na vrhu La Lige i žele da tu budu i nakon zadnjeg kola u sezoni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.