Benjamin Čičkušič karijeru nastavlja u Turskoj

Napustio redove Maglaja

Benjamin Čičkušič karijeru nastavlja u Turskoj

S. Mlaćo

RK Maglaj je ostao bez jednog od svojih najboljih igrača.

Naime, Maglalije je napustio Benjamin Čičkušić, povremeni bh. reprezentativac koji će od naredne sezona nastupati za turski Selkaspor.

Čičkušić je nastupao u Maglaju, a jedno vrijeme je proveo i u Kaaru, da bi po povratku u našu zemlje nastupao za RK Bosna Sarajevo, RK Krivaja i RK Magla. Iza njega je sjajna sezona u redovima Maglajlija, što je i bilja najbolje preporuka Turcima.

Ovaj srednji bek je istakao zadovoljstvo zbog dogovorenog prelaska te istakao da je imao još ponuda, ali je Selkasporovu izabrao kao najbolju u ovom trenutku.

RK Maglaj će sigurno biti veoma oslabljen odlaskom Čičkušića, a da li će pronaći i pravu zamjenu, ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi