Benjamin Čolić karijeru nastavlja u Češkoj

Potpisao za Karvinu

Benjamin Čolić karijeru nastavlja u Češkoj

Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Benjamin Čolić karijeru će nastaviti u Češkoj Republici.

Ovaj 25-godišnji desni bek potpisao je dvogodišnji ugovor sa Karvinom, klubom koji se takmiči u prvoj ligi, a za SportSport.ba je istakao da je prezadovoljan uvjetima.

"Karijeru nastavljam u Karvini, s kojom sam potpisao na dvije godine. Ovdje su uslovi fantastični i prezadovoljan sam što se sve ovako odvilo", rekao je Čolić.

Benjamin Čolić je u prošlosti nastupao za Željezničar, Čelik, Zrinjski i Olimpik, u kojem je proveo posljednjih pola godine. 

Nakon završetka sezone i ispadanja Olimpika iz Premijer lige, Čolić je postao slobodan igrač i sada će prvi put u karijeri imati priliku da se okuša u inostranstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi