Benjamin Tatar produžava saradnju sa FK Sarajevo?
Fanatastične igre u prvom dijelu sezone FK Sarajevo je odlučilo nagraditi novim ugovorom za 24-godišnjeg fudbalera

Novi ugovor za ofanzivca

Benjamin Tatar produžava saradnju sa FK Sarajevo? · Saznajemo

Midhat Šljivak

FK Sarajevo za danas je sazvao press konferenciju na kojoj će klub ozvaničiti produžetak saradnje sa jednim od fudbalera.

Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, novi ugovor sa Bordo timom potpisaće Benjamin Tatar, momak iz kojeg je fantastična polusezona u timu sa Koševa.

Tatar od dolaska u Sarajevo igra sjajno, a u protekloj polusezoni je u 16 odigranih utakmica u Premijer ligi Bosne i Hercegovine upisao osam golova i čak sedam asistencija.

Aktuelni ugovor Tatara je ze FK Sarajevo vezao do juna 2020. godine, a kako stvari stoje on će mnogo duže ostati u timu sa Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ranije Tatar igrao za Slaven Belupo, Goricu, Cibaliju i Novigrad, a karijeru je počeo u Radniku iz Hadžića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti