Bennacer: Fudbal mi nedostaje kao nikad u životu

Veznjak Milana se oglasio

Bennacer: Fudbal mi nedostaje kao nikad u životu

E. Čaušević

Vezni fudbaler Milana, Ismael Bennacer, oglasio se nakon što je već desetak dana u kućnoj izolaciji.

Alžirski internacionalac je sa svojom porodicom već desetak dana u izolaciji i maksimalno poštuje pravila kako ne bi ugrozio zdravlje svojih najvoljenijih.

Bennacer se oglasio u italijanskim medijima i poručio je da mu fudbal itekako nedostaje, ali da je siguran da će svi jači izaći iz svega što se dešava u svijetu ovih sedmica.

"Nadam se da su svi dobro i da ćemo sve ovo brzo prebroditi. Moramo biti ujedinjeni i svi ćemo izaći jači iz ovoga u to sam siguran. Ja se trudim da ostanem u formi i nadam se da svi treniraju kod kuće. Treniram dva ili tri puta dnevno. Fudbal mi nedostaje kao nikad i bit će prelijepo kada se vratimo na teren pred pune tribine", poručio je Bennacer.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi